Kariera, ki spreminja življenja

Zaposlitev v podjetju Novo Nordisk je več kot le služba. Je priložnost, da izboljšate življenja milijonov ljudi, ki živijo z resno kronično boleznijo.

Ne glede na to, ali pomagate dobavljati insulin za bolnike po vsem svetu ali pa ste del raziskovalne skupnosti, ki si prizadeva doseči naslednji preboj v enem od naših najsodobnejših raziskovalnih centrov, delo z nami resnično spreminja življenja.

Navdihuje nas življenje v vseh svojih oblikah, vzponih in padcih, priložnostih in izzivih. Naše poslanstvo je bistvo vsakega našega dejanja – od dejanj sodelavcev v laboratorijih, ki spreminjajo življenja s pionirskim znanstvenim delom in inovativnimi načini zdravljenja, pa vse do prizadevanj tistih, ki v središče naših poslovnih procesov postavljajo trajnost in delajo na tem, da bi podaljšali življenje našega planeta.

Spremembe so konstanta – spremembe življenjskega sloga, tehnologije, spremembe so vsepovsod. V družbi Novo Nordisk na spremembe ne čakamo, temveč jih spodbujamo.

Smo dinamično podjetje v še bolj dinamični industriji in zavedamo se, da tisto, kar nas je pripeljalo do sem, kjer smo danes, ne bo nujno pomagalo pri uspehih v prihodnosti.

Zato nenehno izboljšujemo načine dela, da bi izboljšali življenje bolnikov, za katere se trudimo, ter iščemo inovativne rešitve, ki ustrezajo temu, kako želijo ljudje živeti. To nam uspeva, ker sprejemamo svobodomiselnost in eksperimentiranje ter stremimo k odličnosti, ne da bi se oklepali popolnosti.

Zaposlene cenimo zaradi edinstvenih veščin, strokovne usposobljenosti in vizije, s katerimi se nam pridružijo. Nenehno delamo na tem, da v ljudeh spodbudimo najboljše, zato ponujamo priložnosti za njihov razvoj in ustvarjamo okolje, ki spodbuja mobilnost znotraj podjetja. Stremimo k temu, da ustvarjamo delovno okolje, v katerem je dobro delovati in iz katerega je dobro izhajati.

Pomembno nam je, da imajo vsi zaposleni na delovnem mestu občutek, da se lahko izpopolnjujejo tako na strokovni kot osebni ravni. Vsem želimo zagotoviti hitro odzivnost, sprejemanje odločitev in prilagodljivost.

Z zaposlitvijo v našem podjetju boste razliko občutili že na začetku. Občutek navdiha izhaja iz skupnega stremljenja k spodbujanju sprememb za ljudi, družine in skupnosti z vsega sveta. Občutek, da gre za skupno prizadevanje. Zanašamo se na skupni potencial in sodelovanje več kot 47.000 zaposlenih.

V zgornjem videoposnetku boste spoznali Marie Darting, eno od naših znanstvenih raziskovalk, ter izvedeli več o njenem delu na področju razvoja zdravil, njenih pogledih na razvojne načrte in o tem, kako njeno delo vpliva na ljudi s kroničnimi boleznimi.

Podjetje Novo Nordisk je bilo ustanovljeno leta 1923 in je danes globalno farmacevtsko podjetje s sedežem v neposredni bližini Københavna na Danskem.

Naš namen je spodbujati spremembe za premagovanje sladkorne bolezni in drugih resnih kroničnih bolezni, kot so debelost ter redke krvne in endokrine bolezni. To nam uspeva s pionirskimi preboji na področju znanosti, širjenjem dostopa do naših zdravil ter prizadevanji za preprečevanje in navsezadnje ozdravitev bolezni.

S skoraj 100 leti izkušenj, eno najširših ponudb izdelkov za oskrbo sladkorne bolezni v zdravstvu ter nagrajenim naborom inovativnih izdelkov naš uspeh temelji na vrednotah podjetja – na načelih Novo Nordisk Way.

Preberite več o tem, kdo smo