Karierne priložnosti

Priložnosti za zaposlitev

Ste pripravljeni na kariero, ki spreminja življenja? Vedno iščemo nadarjene in strastne sodelavce. Preverite, ali imamo v naši globalni skupnosti razpisano delovno mesto, ki vam ustreza.

Če želite dostopati do profila, ne da bi se prijavili na novo delovno mesto, na naši spletni strani izberite delovno mesto in kliknite Prijavi se. Preusmerjeni boste na stran o delovnem mestu, kjer lahko z zgornje vrstice z meniji izberete Moj profil, se prijavite in odprete seznam Prijave na delovna mesta

V svojem profilu lahko preverite, na katera delovna mesta ste se prijavili, si ogledate svoje prijave in preverite njihov status.

Ko se prijavite v svoj profil, boste preusmerjeni na stran profila kandidata, kjer izberete razdelek Moji dokumenti.

Tja lahko naložite dokumente iz naprave ali iz storitve Dropbox ali Google Drive. Sočasno imate lahko na profil naložen samo en življenjepis.

Oddelek za upravljanje s človeškimi viri bo pregledal vaš življenjepis in interese glede na zahteve za razpisano delovno mesto. Če boste napredovali v naslednjo fazo, bo predstavnik podjetja Novo Nordisk za upravljanje s človeškimi viri stopil v stik z vami glede nadaljevanja postopka. 

Ne pozabite, da lahko status prijave vedno preverite v razdelku Moj profil, kjer nato izberete seznam Prijave na delovna mesta

Ko se prijavite v sistem, si lahko ogledate stanje svojih prijav, tako da najprej izberete razdelek Moj profil in nato Prijave na delovna mesta.