Ime in priimek *

Vnesite svoje ime

Elektronski naslov *

Vnesite veljaven elektronski naslov Vrednost mora imeti veljavno e-poštno sporočilo

Sporočilo *

Dodajte sporočilo

*

Your attachment is too big. You can attach up to 20MB Naslednje datotečne pripone so dovoljene .xls,.xlsx,.doc,.doc,.ppt,.pptx,.pdf,.msg,.eml,.jpeg,.png {{crossValidationError['attachment'].crossValidationErrorMessage}}
Priložite lahko slike, poročila ali druge dokumente, ki nam bodo pomagali razumeti in rešiti vašo pritožbo. Preden pošljete sporočilo, vas prosimo, da počakate, da se datoteke uspešno naložijo.

Obvestilo o zasebnosti * *

Sprejeti morate Obvestilo o zasebnosti
Potrebna je ponovna avtentikacija

Če želite dostopati do svojega profila izven postopka prijave na naši spletni strani izberite delovno mesto po želji in kliknite Prijavi se. Preusmerjeni boste na stran z opisom delovnega mesta, kjer z zgornje vrstice z meniji izberete razdelek Moj profil, se prijavite in odprete seznam Prijave na delovna mesta.

V svojem profilu lahko preverite, na katera delovna mesta ste se prijavili, si ogledate svoje prijave in preverite njihov status.

Po prijavi v profil boste preusmerjeni na zaslon svojega profila, kjer izberete razdelek Moji dokumenti.

Tja lahko prenesete datoteke iz naprave ali storitve Dropbox ali Google Drive. Sočasno imate lahko naložen le en življenjepis. 

Oddelek za upravljanje s človeškimi viri bo ocenil ustreznost vašega življenjepisa in interesov glede na zahteve razpisanega delovnega mesta. V primeru zanimanja vas bo kontaktiral naš strokovni sodelavec za upravljanje s človeškimi viri in vas seznanil z nadaljnim postopkom.

Naj omenimo, da lahko status prijav kadarkoli preverite v razdelku Moj profil, kjer odprete seznam Prijave na delovna mesta.

Status prijav lahko kadarkoli preverite v svojem profilu, in sicer v razdelku Moj profil, kjer odprete seznam Prijave na delovna mesta

Če uporabljate izdelke podjetja Novo Nordisk in bi želeli prijaviti neželene pojave ali oddati pritožbo v zvezi z izdelki, nam pišite na SILUSafety@novonordisk.com.

Ostala vprašanja o podjetju Novo Nordisk d.o.o. naslovite na elektronski naslov info@novonordisk.si.