Najnovejša delovna mesta

Če želite dostopati do svojega profila izven postopka prijave, na naši spletni strani izberite delovno mesto po želji in kliknite Prijavi se. Preusmerjeni boste na stran o delovnem mestu, kjer z zgornje vrstice z meniji izberete razdelek Moj profil, se prijavite in odprete seznam Prijave na delovna mesta.

V svojem profilu lahko preverite, na katera delovna mesta ste se prijavili, si ogledate svoje prijave in preverite njihov status.

Ko se prijavite v svoj profil, boste preusmerjeni na stran profila kandidata, kjer izberete razdelek Moji dokumenti.

Tja lahko naložite dokumente iz naprave ali iz storitve Dropbox ali Google Drive. Sočasno imate lahko na profilu naložen samo en življenjepis.

Oddelek za upravljanje s človeškimi viri bo pregledal vaš življenjepis in interese glede na zahteve za razpisano delovno mesto. Če boste napredovali v naslednjo fazo, bo naš strokovni sodelavec za upravljanje s človeškimi viri stopil v stik z vami in vas seznanil z nadaljnim postopkom.

Ne pozabite, da lahko status prijav kadarkoli preverite v razdelku Moj profil, kjer nato odprete seznam Prijave na delovna mesta

Status prijav lahko kadarkoli preverite v svojem profilu, in sicer v razdelku Moj profil, kjer odprete seznam Prijave na delovna mesta